3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Terk edilince intihara kalkıştı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kız arkadaşı tarafından terk edilen genç boş bir apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Uzun süren uğraşlara rağmen ikna edilemeyen genç, bir anlık dalgınlığından faydalanılarak aşağı indirildi. 

Edinilen bilgilere göre, M.T. (23) kız arkadaşının kendisinden ayrılmasını kabullenemeyerek Omurtak Caddesi üzerinde bulunan kullanılmayan boş bir apartmanın çatısına çıktı. Çatıya çıkan M.T.'yi gören vatandaşlar polisi arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri ile birlikte sağlık ekipleri geldi. Apartmanın altına branda geren itfaiye ve polis ekipleri M.T.'yi ikna etmeye çalıştı. 

Ekiplerin çabaları sonuç vermeyince olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş, intihar girişiminde bulunan genci ikna etmeye çalıştı. Emniyet Müdürü Ayhan Taş, sevdiği kızın resmini elinde tutan M.T.'yi ikna etmek için uzun süre uğraştı. Uzun süre konuşarak sakinleştirdiği gencin bir anlık dalgınlığından yararlanan Müdür Taş, intihar etmek isteyen M. T.'yi yakalayarak aşağı indirdi. Müdür Taş'a diğer polislerinde yardım etmesi ile çıktığı çatıdan indirilen M.T., gözaltına alındı. 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 18:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?