3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Toplu nikah ve sünnet şöleni

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah ve sünnet şöleninde 170 çocuk erkekliğe ilk adımını atarken, 24 çift ise dünya evine girdi. Şölen korteji ile başlayan etkinlikler Linet konseri ile sona erdi. 

Çorlu`da her yıl düzenlenen festivalin meclis kararı ile iptal edilmesinin ardından festivalden geriye kalan tek etkinlik olan sünnet ve nikah şöleni kortejin Çorlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünden Atatürk Meydanı`na kadar yürüyerek Atatürk anıtına 'Atam İzindeyiz' yazılı çelenk sunulması ile başladı. 

Kortejde CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Belediye Başkan Vekili Mehmet Bulut, CHP İl Başkanı Fahrettin Meker, İlçe Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Hasan Orta da yer aldı. 

Belediye Başkan Vekili Mehmet Bulut`un Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından protokol mensupları erkekliğe ilk adımını atacak olan sünnet çocukları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen toplu nikah töreninde çiftlerin nikahını Çorlu Belediye Başkan Vekili Mehmet Bulut kıyarken, çiftlerin şahitliklerini Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Çelebi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Başkanı Ünal Baysan yaptı. Evlilik cüzdanlarını Çorlu Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Bulut'tan alan çiftlere düğün hediyesi olarak altın takıldı. 

Güçlü sesi, yorumu ile yaklaşık bir saat sahnede kalan Linet, kendisini izlemeye gelen Çorlululara unutulmaz bir gece yaşattı. Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen toplu sünnet ve nikah töreninde sahne alan şarkıcı Linet, söylediği şarkılarla hem coştu hem coşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 14:44:36
Güncelleme :25 Ağustos 2008 Pazartesi 14:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?