3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Toplu sünnet kayıtları başladı

Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Ceviz Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan Toplu Sünnet ve Nikâh kayıtları başladı. 

Sünnet başvuruları Atatürk Kültür Merkezi'nde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne, Nikâh başvuruları ise yine Atatürk Kültür Merkezi'nde bulunan Nikâh Memurluğu'na yapılacak. Sünnet olabilmek için 6 yaş ve üzeri çocukların kaydı gerçekleştirilecek. 

Çorlu Belediyesi'nin sosyal sorumluluk ilkeleri kapsamında gerçekleştirdiği Toplu Sünnet ve Nikâh kayıtları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda alınmaya başlandı. Toplu Sünnet kayıtları Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Toplu Nikâh kayıtları ise Nikâh Memurluğu tarafından gerçekleştirilecek. Kayıtların alımına 15 Temmuz 2008 tarihine kadar devam edilecek. 

Toplu Sünnet için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız sünnet olacak 6 yaşından büyük çocuğun Kimlik Fotokopisi, Anne ve Baba İkamet Belgesi, İlmühaber, Toplu Nikah için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın ise İlmühaber, Nüfus Müdürlüğü'nden bekar olduğunu gösteren Nüfus Kaydı, Sağlık Raporları, İkametgahlar, 6 adet fotoğraf ve Nüfus Cüzdan Fotokopileri ile birlikte ilgili birimlere müracaat ederek kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 18:09:00
Güncelleme :17 Haziran 2008 Salı 18:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?