4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Trafik eğitim pisti açılıyor

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK EĞİTİM PİSTİ AÇILIYOR

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sahil dolgu sahada yaptırılan Trafik Eğitim Pisti açılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve pistte çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, "Trafik eğitim pistinde ilköğretim öğrencilerimize trafik eğitimi vererek onların trafik bilincini artırmak istiyoruz" dedi.

25 Mayıs Çarşamba Günü eğitimlerin başlayacağı pistle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya da, "Eğitim pistimizde her gün 16 sınıfımıza trafik eğitimi verilecek. Öğrencilerimiz trafik konusunda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirilecek" diye konuştu. Trafik eğitimlerinin Tekirdağ Belediyesi Trafik Zabıtaları tarafından verileceğinin altını çizen Trafik zabıta Amiri Fevzi Akyel ise, "Trafik eğitim pistimiz Trafik baş mühendisi ve inşaat mühendisinden oluşan uzman bir ekip

tarafından uluslar arası standartlarda çizildi. Tekirdağ Belediyesi olarak trafik bilincinin artırılması için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Eğitim-öğretim sezonu boyunca her gün sabah 08:00 akşam 17:00 saatleri arasında 16 sınıfa eğitim verilecek olan pistte, yaz tatili boyunca da çocuklara hizmet verilecek.

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK EĞİTİM PİSTİ AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2011 Cuma 16:03:05
Güncelleme :23 Mayıs 2011 Pazartesi 23:51:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 23.05.2011 13:40:07

resimlerden gördügümce ve standartlara uygun yapildigi yazildindan yola cikarak böyle bir pistin yapilmasi ve normal disardaki trafik standartlari yapilanmamiza uygun olmamasina ragmen bu iste emegi gecenlere ayri ayri gani gani   tesekkürler ve acizane fikirlerim bu gibi yerler de 1- etrafi cevrili önlemli olmali herkez dingonun agiri gibi girmemeli sadece bu pistte kendine güven gelsin  sürücüler olmali (görevli polis haric) 2-dört tekerlekli pedalli motorlu bisiklet vari araba vari araclar olmali cocuklar bunlara binip hem eglenmeli hem isaretlere uyarak bunlari kullanmali 3-bir baraka olmali sorumlu olmali yakinlarda yoksa dondurma su icecek gibi burasi bulundurmali  4- haftanin her günü acik olmayabilir hangi günler kactan kaca acik tabela olmali 5-acik zamanlarda bir  trafik polisi görev  yapmali efendi davranmali ögretici olmali trafik polisini efendi oldugunu ve trafigin canavar olmadigini yeni nesile yeri gelince ders yeri gelince tavirlari ile nasil araba sürücüleri durdurulur kontrol edilir ögretmeli 6- unutulms yapilmamis görememis likten cikarak trafik lambalari yoksa olmali arti bisiklet yolu  olmali artik yapilacaksa tamyapilmali ilgi görür görmez ayri bir konu