16
Mayıs
2024
Perşembe
TEKİRDAĞ

Trafik kazası : 1 ölü , 3 yaralı

Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Biri ağır 3 kişinin de yaralandığı kazada, bebek koltuğunda oturan 2 yaşındaki ismi belirlenemeyen bebek kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece 01.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan yola çıkan Cumhur Agah Kantar yönetimindeki 34 YB 1609 plakalı otomobil, Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Küçükhıdır rampasında geldiği sırada Süleyman Aydın yönetimindeki 16 HA 093 plakalı kamyonet Kantar ailesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Kantar ailesinin içinde bulunduğu otomobil yolun sağ tarafındaki tarlaya savrularak takla attı. Kamyonet ise karşı yöne geçerek girdiği tarlada durabildi.

Takla atan otomobilin sürücüsü Cumhur Agah Kantar ön camdan fırlayarak ağır şekilde yaralandı. Kaza sırasında bebek koltuğunda kemerle oturduğu için kazayı hafif sıyrıklar ile atlatan küçük kız ve babası Cumhur Agah Kantar Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Eşi Neslihan Kantar ise hurdaya dönen otomobilin altında sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti.

İki yaşındaki ismi henüz belirlenemeyen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, baba Kantar'ın sol kaburga kemiklerinin tamamının kırıldığı belirlendi. İstanbul'daki özel bir fabrikada Finans Müdürü olarak çalıştığı belirlenen Kantar, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kamyonette bulunan sürücü Süleyman Aydın, Cengiz Bakır ve Süleyman Sargın ise Malkara Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kamyonette maddi hasar meydana gelirken Kantar ailesini taşıyan otomobil hurda haline geldi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Neslihan Kantar'ın cesedi Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis Kantar ailesinin yakınlarına ulaşmaya çalışıyor. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2007 Cumartesi 12:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?