16
Mayıs
2024
Perşembe
TEKİRDAĞ

Trafik kazası : 5 yaralı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde, iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Çerkezköy- Çorlu karayolu Kızılpınar Beldesi yakınlarında meydana geldi. 59 UL 960 plakalı otomobilin sürücüsü şerit ihlali yapınca Muhittin Kılıçaslan'ın kullandığı 34 BGD 70 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası 59 UL 960 plakalı otomobilin sürücüsü kaza yerinden yaya olarak kaçarken, diğer otomobil ise takla attıktan sonra durabildi.

Kazada hurda yığınına dönen otomobilin arka koltuğunda oturan Mustafa Karabulut (30), Mustafa Erkan, (31) ve Mesut Kale (29) çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Sürücü Muhittin Kılıçaslan (30) ile ön koltukta oturan Müslüm Yıldırım (32) ise araç içinde sıkıştı.

Kaza yerinde toplanan çevredekiler, yaralıları kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalıştı. Ancak bilinçsiz kurtarma çalışmaları nedeniyle yaralılar zor anlar yaşadı. Ellerine aldıkları kazma ile kapıları açmaya çalışan ve otomobili sürekli sallayan vatandaşlar, yaralılara dakikalarca eziyet çektirdi. Yaralıların ‘canım çok acıyor’ diye bağırmasına aldırış etmeyen bilinçsiz vatandaşların kurtarma eziyeti dakikalarca sürdü.


DHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 15:27:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?