22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

Trafik kazası: 1 ölü

Çorlu`da, motosikletinin bir araca çarpması sonucu yola savrulan motosiklet sürücüsü, karşı yönden gelen halk otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. 

Kaza, Çorlu`da Çırak Bayırı mevkiinde meydana geldi. Mehmet Hatipoğlu idaresindeki 59 YC 642 plakalı motosiklet Edirne istikametine seyrederken önünde giden ve plakası alınamayan beyaz renkli Palio marka araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Hatipoğlu, karşı yönden gelen K.K.U. (51) yönetimindeki 59 PC 068 plakalı halk otobüsünün altında kalarak vefat etti. 

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının inceleme yapması için kaza yeri polisler tarafından çevrildi. Mehmet Hatipoğlu`nun parçalanmış cesedi yolda bir buçuk saat savcının gelmesini bekledi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının inceleme yapmasının ardından Hatipoğlu`nun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Bu arada kaza yerinin uzun süre koruma altında tutulması hem trafiğin aksamasına hem de vatandaşların tepkisine sebep oldu.
Kazayı haber alan otobüs sürücüsü K.K.U.`nun oğlu Emrah ise "Babama ne oldu ?" diyerek sinir krizi geçirdi. Emrah, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. 

Olaydan sonra halk otobüsünün sürücüsü K.K.U., gözaltına alındı. Kazaya neden olduğu öne sürülen ve olay yerinden kaçan beyaz renkli Palio marka aracın bulunması için çalışma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2007 Pazar 13:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onay harman IP: 85.96.253.xxx Tarih : 12.02.2007 21:46:32
önce allah rahmet eylesin yakınlarına sabır.Neyazıkki türkiyede motrsikletleri araç gibi görmüyoruz onları araç gibi görmediğimiz sürece bu kazalar olacaktır halkımızın bu konuya daha çok önem vermesini ve motorları araba gibi araç olarak görmesi lazım. bu konuda emniyette önlem almalı