3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Trafik kazası: 2 yaralı

Çorlu' da meydana gelen trafik kazasında 1'ağır 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyon sürücüsü ise otomobilde bulunan şahısların öldüğünü düşünerek sinir krizleri geçirdi. 

Edinilen bilgilere göre Çerkezköy'den Çorlu istikametine seyreden Ömer Yürek (28) idaresindeki 34 LGM 12 plakalı otomobil, kamyon yolundan Çerkezköy istikametine çıkmak isteyen V.B (40) yönetimindeki 03 RD 355 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Yürek ile arkadaşı Yüksel Dedeoğlu (26) ağır yaralandı. Araç içerisinde sıkışan ve vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarılan iki arkadaş olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Görgü tanıkları ise kavşakta trafik lambası bulunmaması nedeniyle sık sık kaza meydana geldiğini belirterek, duruma tepki gösterdi. 

Kazanın ardından şoka giren kamyon sürücüsü V.B, polisler tarafından sakinleştirildi. Otomobilde bulunanların ölüp ölmediğini soran kamyon sürücüsü polis otosuna bindirilerek Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.
Öte yandan, tedavi altına alınan yaralılardan Ömer Yürek'in durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 17:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?