3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

TTB iftar yemeği verdi

Tekirdağ Ticaret Borsası (TTB) Yönetim Kurulu Başkanı Can Vurnal, Trakya'daki borsalar içinde işlem hacmi en yüksek olan borsa olmaya devam ettiklerini ifade ederek, "Borsamızın ne kadar büyük bir kurum haline geldiğini görmek üyelerimiz sayesinde oldu" dedi. 

Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanlığı, Ramazan ayı nedeniyle üyelerine bir iftar yemeği verdi. Borsa binasındaki iftar yemeğine Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Ziyaeddin Akbulut ve Necip Taylan, MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ ve TTB üyeleri katıldı. 

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Can Vurnal, Trakya'daki işlem hacmi en yüksek borsa olduklarını ifade ederek bu birinciliği 2007 yılında da devam ettirdiklerini söyledi. 

Tekirdağ Ticaret Borsası'nın Trakya'daki tüm borsalar içerisinde işlem hacmi ve ürün alımlarında 2007 yılında da yine birinci sıradaki yerini koruduğunu anlatan Vurnal, şöyle konuştu: "Ayrıca bu sene TOBB tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Trakya Şampiyonu olarak sporda da başarılı olduğunu göstermiştir. Türk halkının genelde söylediği klasik bir söz var. Başkalarının çocuklarını gördüğümüzde aman ne kadar büyümüş, kocaman çocuk olmuş deriz. Fakat kendi çocuğumuza baktığımızda büyüdüğünün farkına varırız. Bizlerde borsamızın ne kadar büyük bir kurum haline geldiğini görmek siz değerli üyelerimiz sayesinde olmuştur. Bu yüzden herkese teşekkür ederim." 

İftar yemeğinin ardından borsada yüksek işlem hacmi gerçekleştiren üyelere ödül verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 15:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?