3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Uyuşturucu bir can daha aldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi'nde uyuşturucu komasına giren 22 yaşındaki Gökhan Dalgıç, hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Tekwandoda siyah kuşak sahibi olan Gökhan Dalgıç'ın bir süre önce sporu bıraktığı ve yeni arkadaş çevresinde uyuşturucuya alıştığı öne sürüldü.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü meydana geldi. Çerkezköy’de tekwando sporu ile uğraşan ve siyah kuşak sahibi olan 22 yaşındaki Gökhan Dalgıç, kısa süre önce spora ara verdi. Hip-Hop grubuna giren genç, breaç dance merak saldı. Olay günü aşırı alkol ile birlikte uyuşturucu niteliği taşıyan 3 adet exstasy hap alan Gökhan Dalgıç daha sonra evine gitti. Burada uyuşturucu komasına giren Gökhan Dalgıç, ailesi tarafından hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Uyuşturucu komasından öldüğü şeklinde rapor verilen ve vücudunun bazı bölgelerinde darp izlerine rastlanılan Gökhan Dalgıç’ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ARKADAŞ ÇEVRESİ YAŞAMINI DEĞİŞTİRDİ

Bu arada Dalgıç'ın spor çevresindeki arkadaşları, gencin kendilerinden uzaklaşmasından sonra yeni arkadaş grubu içinde uyuşturucuya alıştığını öne sürdüler.

Milliyet
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?