5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

TEKİRDAĞ'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda 5.5 kilo kubar esrar ile 450 gram toz esrar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine İstanbul'dan yola çıkan bir aracı Tekirdağ girişinde durduran güvenlik güçleri, yaptıkları aramalarda 5.5 kilo kubar esrar ile 450 gram toz esrar buldu. Araçta bulunan S.Ş., A.K. ve H.B. isimli şahıslar ise gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslarla irtibatlı olduğu öğrenilen M.Y. isimli şahsın Çanakkale'ye esrar maddesi götüreceği anlaşıldı. Hemen harekete geçen ekipler, şahsı Edirne'nin Keşan ilçesi otogarında yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, Tekirdağ'a getirildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek yaptığı açıklamada, yaz aylarının yaklaşması ile il ve ilçelerinde bulunan tatil beldelerine bu tip maddeleri stoklama çalışmaları yapıldığını ifade ederek, "Yerli ve yabancı turistin tatil için geleceği beldelere piyasaya sürmeyi düşündükleri maddeleri ön hazırlık çalışması olarak parça parça getirmeye çalışıyorlar. Biz de emniyet teşkilatı olarak suç örgütlerine göz açtırmayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 16:53:04
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 19:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?