3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

V. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası

TOBB' nin organizasyonunda 19 Kasım 2008 tarihinde Ankara' da yapılacak olan V. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'na Trakya'yı temsilen Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Vural'ın katılacağı bildirildi. 

Vural, Trakya bölgesinde belirlenen ortak sorun alanları ile bunlara ilişkin çözüm önerilerinin Ticaret ve Sanayi Şura'sına aktaracak. 

Tekirdağ Ticaret Borası'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) organizasyonu ile V. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası Ankara'da düzenlenecek. 19 Kasım 2008 tarihindeki şuraya Başbakan Yardımcısı Nazım Erken başkanlık ederken, ilgili bakanlar, üst düzey bürokratlar, Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları katılacak. Söz konusu Şura'da Trakya Bölgesi'ni temsilen Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Vurnal katılacak. Vural, Trakya bölgesindeki, ticaret, sanayi ve tarım sektörlerinde yaşanan ortak sorunlar ve çözüm önerilerinin saptanması amacıyla Şura' da sunum yaparak sorunları dile getirecek.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 18:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?