3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Veliköy'de Ramazan coşkusu

Çerkezköy'e bağlı Veliköy Belde Belediyesi'nce gerçekleştirilen ve eski Ramazanları anımsatan etkinlikler belde halkının yoğun ilgisini çekti. 

Veliköy Belediyesi Açık Hava Konser Alanı`nda yapılan Ramazan etkinliklerine binlerce Veliköylü katıldı. Semazen ve güldürü ustalarının sahne alması ile başlayan Ramazan etkinliklerinde Sefer Dursun ezgi ve ilahileri ile Mustafa Özcan Güneşdoğdu ilahileriyle, Dursun Ali Erzincanlı da şiirleri ile belde halkını adeta mest etti. Yaklaşık 3 saat süren etkinliğin her yıl Ramazan ayında tekrarlandığını ifade eden Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil; "Belde halkını bir araya toplayan, eski günleri bizlere yaşatan bu tür etkinlikleri her fırsatta tekrarlıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz bereket ayı Ramazan`ı adına ve bereketine yaraşır şekilde bir etkinlikle değerlendirmek istedik. Veliköy`e gelerek bizleri onurlandıran sanatçılarımıza ve katılım gösteren belde halkına teşekkür ediyorum" dedi. 

Başkan Yeşil, Veliköy Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde etkinliklere devam edeceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 16:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?