3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Veliköy'de sünnet şöleni

Veliköy Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde 48 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Şölen kapsamında konser veren ünlü sanatçı Murat Göğebakan da herkesi coşturdu. 

Sünnet şöleninde konuşan Veliköy Belde Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, sosyal belediyecilik adına her türlü etkinliği yaptıklarını belirterek, "Bunun dışında kasabamızın alt yapı, üst yapı, toplu konut, kaldırım, bulvar, yol, park çalışmaları ile ilgili yoğun çalışmalarımız var. Veliköy'de sadece 3 adet çocuk parkımız vardı şimdi ise 13 adet çocuk parkımız var. Göreve gelir gelmez kasabamızda toplu konutlar yaptık. Şu an doğalgaz geliyor. Bildiğim kadarıyla Edirne`de doğalgaz yok ama kasabamızda doğalgaz yanıyor. Çok ciddi yol çalışmaları yaptık. Kasabamızın yollarının yüzde 95`ini elden geçirdik. Neredeyse el değmemiş yol kalmadı. Kasabamız çevre beldeler içerisinde alt yapısını tamamlamış, kaçak yapılaşmayı önlemiş sağlıklı yapılaşma alanında en güzel adımları atan beldelerden bir tanesidir" dedi. 

Veliköy beldesinde 100`e yakın işletme olduğunu, bunlar arasında ilk 500`e giren büyük sanayi kuruluşlarının da yer aldığını belirten Yeşil; şöyle konuştu: "Bu firmalar Veliköy`de istihdam sağlıyor, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlıyor. Sanayiye bağlı yoğun biçimde göç alıyoruz. Beldemiz önü açık hızlı kalkınan, hızlı gelişen, kabuğunu kırmış ama çevresine, çimine, çiçeğine ağacına da özen gösteren soyadım gibi yeşil yapmaya çalıştığımız, bu konuda gayret ettiğimiz yaşanabilir, huzur dolu bir belde."
Şölenin sonunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Murat Göğebakan, herkesi coşturdu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 17:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?