5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Veliler, o öğretmeni savundu

VELİLER, TACİZ İDDİASIYLA SUÇLANAN ÖĞRETMENİ SAVUNDU

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ile görüşen öğrenci velileri, bazı gazetelerde 15 Mayıs'ta yayımlanan haberde, bir ilköğretim okulunda görevli öğretmenin bir öğrenci velisini taciz ettiği iddiasını reddetti.

Tekirdağ Valiliği önünde toplanan yaklaşık 40 öğrenci velisi, Vali Zübeyir Kemelek'i ziyaret etti. Velilerden Fatma Meço, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, olayın bir komplo olduğunu Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmen A.Y.'nin boş yere suçlandığını savundu.

Meço, "Gazetede yayımlanan haberle ilgili öğretmenimizin arkasında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kesinlikle taciz ile ilgili bir şey olmamıştır. Bu bir komplodur. Öğretmenimiz, Tekirdağ'ın sevilen, sayılan ve iyi bir eğitimcisidir. Onu silmek istiyorlar. Bunun nedenini bilmiyoruz. Ama ortaya çıkarmak için çalışacağız ve hakkını arayacağız. Vali Kemelek ile görüştük. Öğretmenimizin böyle bir şey yapamayacağını söyledik. Vali Bey, konunun araştırıldığını söyledi. Gönderilen mektupta, isim, tarih ve imza yok. Öğretmenimizin hakkını savunacağız'' diye konuştu.

VELİLER, TACİZ İDDİASIYLA SUÇLANAN ÖĞRETMENİ SAVUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 21:07:02
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 17:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?