7
Mayıs
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Vergi rekortmenleri plaketlendirildi

Tekirdağ Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, 2003 yılında en yüksek düzeyde vergi ödeyen 20 meslek mensubunu, Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlediği bir törenle ödüllendirdi.

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Tekirdağ Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Şerafettin Kurt, kayıt dışının ve izleme eksikliğinin bilincinde olduklarını belirterek, bilançoların düzgün olması ile birlikte herkesin sisteme güveneceğini ve vergisini vereceğini söyledi.

Tekirdağ Defterdarı Zekai Dede, mükellef sayısında yaşanan artışa değinerek ekonomide yeniden bir canlanma ile birlikte iyi gelişmeler yaşandığının altını çizerek vergi rekortmeni mali müşavirleri tebrik etti. Konuşmaların ardından 2003 yılında en yüksek vergiyi ödeyen 20 meslek mensubuna birer plaket verildi. Vergi rekortmenleri listesinde ilk sırada yer alan Ahmet Altay’a plaketini veren Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün de, vergi vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, vergi rekortmenlerini yürekten tebrik ettiğini belirtti.

tekirdağ
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 16:03:09
Güncelleme :11 Aralık 2004 Cumartesi 17:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?