3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

'Vitamin' Tekirdağ'da tanıtıldı

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Göktürk, Vitamin eğitim paketinin öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz olarak verileceğini söyledi.


TTNET'in Eğitim paketi Vitamin Tekirdağ Süleymanpaşa İlköğretim Okulu'nda düzenlenen program öğretmenlere tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Tekirdağ Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, İl Milli Eğitim Müdürü Üner Dilek, Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Göktürk ve çok sayıda öğretmen katıldı. Vitamin eğitim paketinin öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin hayatını kolaylaştırmak için hazırlandığını dikkat çeken Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Göktürk Türk Telekom tarafından Tekirdağ'daki İlköğretim okullarına ve öğretmenlere toplumsal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz olarak verileceğini söyledi. Göktürk, "Türk Telekom'un bir kuruluşu olan SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş tarafından hazırlanan Vitamin, ilköğretim okullarımızın 4,5,6,7 ve 8'nci sınıflarındaki Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji derslerini kapsayan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni müfredatına uygun ders kitaplarına destek niteliğindeki Bilgisayar Destekli Eğitim etkinliklerini içeren bir yazılım projesidir. Vitamin öğrencilerimizin, velilerin ve öğretmenlerimizin hayatını kolaylaştırmak için hazırlanmıştır. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kullacı adı ve şifreleriyle internet bağlantısı olan her yerden Vitamine kolaylıkla erişebilir. Vitaminde 3 boyutlu ve sesli konu anlatımları, canlandırmalar, sınıf etkinlikleri, tarama testleri vd seviye belirleme deneme sınavları mevcuttur. Öğrencilerimiz sınıfta iyi anlamayamadıkları konuları defalarca tekrar etme olanağını bulurlar, tekrar ederken öğrenirler. Tüm bu özelliklere sahip olan Vitamin Türk Telekom tarafından Tekirdağ İlköğretim okullarına ve öğretmenlere toplumsal sorumluluk projesi kapsamında ücretsiz olarak verilecektir. Bu projenin geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Daha sonra Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. yetkilileri, ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere; matematik, Türkçe, fen bilimleri
ve teknoloji ile sosyal bilgiler alanlarında hazırlanmış Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu Vitamin programının kullanımıyla ilgili bilgiler sundu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 17:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?