6
Mayıs
2024
Pazertesi
TEKİRDAĞ

Yağmurun azizliğine uğradılar

Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi ve Sağlık Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan öğrenciler, düzenlenen törenle mezuniyet belgelerini aldı. Normal şartlarda açık havada yapılması gereken tören, aniden bastıran yağmur nedeni ile fakülte kampusundaki Piramit Salonu'nda yapıldı. Açık havada törenin başlamasını bekleyen misafirler de, yağmur altında kalınca zor anlar yaşadı.
Mezuniyet töreninde birer konuşma yapan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman İnci, Ziraat Fakültesi Dekanı Birol Kayışoğlu ve Vali Ahmet Özyurt, fakülteden mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, hayata atılacakları bu zorlu dönemde öğrencilere başarı diledi. Okul birincisi Songül Kurt, yaş kütüğüne plaket çaktıktan sonra fakülteden mezun olan 219 öğrenci bölüm bölüm sahneye çağrılarak mezuniyet belgelerini aldı. Fakültede dereceye giren öğrenciler arasında sadece bir erkek öğrenci olduğunu gören Vali Ahmet Özyurt, "Erkeklerin gururunu kurtardın" diyerek salonu kahkahalara boğdu.
Törene büyük ilgi gösteren öğrencilerin aileleri salonu tıklım tıklım doldururken, mezuniyet belgelerini alan öğrenciler büyük bir sevinç yaşadı.
iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2004 Pazartesi 13:24:50
Güncelleme :28 Haziran 2004 Pazartesi 15:32:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?