4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Yalıtım fabrikası kül oldu

Çorlu`da faaliyet gösteren bir ısı yalıtım fabrikasında yangın çıktı. 60 işçinin çalıştığı fabrikada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre yangın, Çorlu-Çerkezköy yolu üzeri Velimeşe Beldesi mevkiinde bulunan Komak Isı Yalıtım fabrikasında meydana geldi. Yaklaşık 60 kişinin çalıştığı fabrikada bulunan straforların bilinmeyen bir nedenden dolayı tutuşmasıyla başlayan yangın, kısa sürede fabrikanın tamamına yayıldı. Yalıtım fabrikasının yanında bulunan tekstil fabrikasına da sıçrayan yangında hem iki fabrikanın çalışanları kendilerini dışarı attı. Fabrikadan yükselen dumanların gökyüzünü kapladığı yangın, fabrikada büyük çaplı maddi hasara neden oldu.

Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, Velimeşe ve Veliköy Beldeleri ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesine ait itfaiye araçlarının müdahale ettiği yangın, güçlükle söndürüldü. Jandarma ekiplerinin güvenlik tedbiri aldığı yangında işçiler ve dumandan etkilenebilecek itfaiye erleri için 112 Acil Servis ambulansı da fabrika önünde hazır bekletildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2011 Cumartesi 10:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?