3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Yalnızlıktan kurtuldu

Tekirdağ Vali Vekili Sıtkı Kocakundakçı, bayram için ziyarete gittiği hastanede, uzun yıllardır tek başına yaşadığını söyleyen 70 yaşındaki Şükrüye Civelek'e sahip çıktı. Yaşlı kadının huzurevine alınması için talimat veren Kocakundakçı "Yaşlı teyzemiz artık bayramları yalnız başına geçirmeyecek" dedi.


Tekirdağ Vali Vekili Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çıtır, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali İnlek ve Emniyet Müdürü Cemil Demir, Ramazan Bayramı dolayısıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalar ve yakınlarını ziyaret etti. Hastalarla sohbet eden Vali Vekili Kocakundakçı ile diğer protokol üyeleri, vatandaşların bayramlarını da kutladı. Devlet Hastanesi'nde iki aydır tedavi altında olduğunu söyleyen 70 yaşındaki Şükrüye Civelek, uzun yıllardır tek başına yaşadığını ifade ederek, Kocakundakçı'dan yardım istedi. Hayatının bundan sonraki kısmını huzurevinde geçirmek istediğini belirten yaşlı kadın, "Kocam öldükten sonra tek başıma yaşamaya başladım. Bir torunum vardı. Oda evlenerek Tekirdağ'dan ayrılmış. Yalnız olduğum için de kendime bakamadım. İki aydır hastanede şeker hastalığım nedeniyle tedavi görüyorum. Beni ne olur huzurevine yerleştirin.
Taburcu olsam gidecek yerim yok" dedi.


Yaşlı kadının yardım isteğine cevap veren Kocakundakçı, hemen talimat vererek Şükrüye Civelek'in huzurevine alınmasını istedi. Kimsenin yalnız kalmayı hak etmediğini ifade eden Vali Vekili Kocakundakçı, "Yaşlı teyzemiz artık bayramlarını yalnız geçirmeyecek. Gerekli talimatları verdim. En kısa sürede huzurevine yerleştirilecek" diye konuştu.


Hastalara çiçek dağıtarak bayramlarını kutlayan Kocakundakçı ile diğer protokol üyeleri daha sonra hastaneden ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 19:24:57
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 19:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?