3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

'Yan bakma' kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne bağlı Kapaklı Beldesi'ndeki bir internet kafede ‘yan bakma' konusunda başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken 1 kişi öldürüldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bilgisayarda dövüş oyunları oynayan 21 yaşındaki Ali Rıza Önal ile 17 yaşındaki T.U arasında ‘yan bakma' konusunda tartışma çıktı. Taşlayan tartışma kapı önünde kavgaya dönüşünce Ali Rıza Önal’ın arkadaşı 17 yaşındaki M.Ş. ile Taşkın Ulu'nun ağabeyleri 20 yaşındaki Ulaş ve 19 yaşındaki Ö.U da müdahale etti. Bıçakların çekildiği kavgadan sonra karın bölgesine 6 bıçak darbesi alan T.U ölürken 3'er bıçak darbesi alan Ulaş ve Ö.U ağır yaralandı. Ali Rıza Önal ve M.Ş. kaçtı.

Çevredekilerin haber vermesiyle internet kafenin önüne gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan kardeşleri ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırdı. Taşkın Ulu'nun cesedi hastanenin morguna götürüldü.

Çevrede araştırma yapan jandarma ekipleri, bir evin bodrumunda saklanan Ali Rıza Önal ve M.Ş.'yi gözaltına aldı. Hastanede tedavi altında tutulan Ulaş ve Önder Ulu kardeşlerin ise henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı açıklandı. Soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 16:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?