30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Yankesici iki bayan yakalandı

Çorlu`da semt pazarları başta olmak üzere kalabalık alanlarda yankesicilik yapmak suretiyle hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen 2 bayan yakalandı.
 
Edinilen bilgilere göre, Çorlu`da kurulan Perşembe pazarında Ş.A (29) ve M.Y (43) bir bayana ait olan çantayı alarak kaçmaya başladı. Kaçan 2 bayan Silahtar Mahallesi Zafer Sokak üzerine geldiğinde devriye görevi yapan polis ekiplerini görünce paniğe kapılarak ellerindeki çantayı yere attı. Bayanların durumundan şüphelenen polisler, Ş.A ve M.Y'yi yakaladıktan sonra Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürdü. Bayan şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 225 YTL para ve pazar içerisinde bir bayandan aldıkları belirlenen çantanın içinden çıkan cep telefonu ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2006 Cuma 14:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
didem yılmaz IP: 212.156.172.xxx Tarih : 18.12.2006 09:39:53
bu kadınlar insanların canını yakıyolar bunların artık simalarını herkez tanıyo pazar tezgahtarları bayanların çantalarını çaldıklarını görüyolar ve bir şey demiyolar müşterilerine uyarıda bulunmuyorlar bu kadınlara artık bir çözüm yolu bulunsun ceza verilsin ders olsun onlara polis merkezi nagptı ifade aldı saldı onları bir ceza verilse daha iyi olur lütfen bi çözüm yolu bulun teşekkürler