3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Yazar Demirkıran, seminer verdi

Dünyanın en akıllı insanı olduğunu iddia eden yazar Erdal Demirkıran yeni kitabının 'Sadece Başbakan Okusun' adıyla Kasım ayında piyasada olacağını söyleyerek, kendilerinden fikir alan çok sayıda siyasetçi ve ünlü isim bulunduğunu belirtti.


Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu`nda yaklaşık 200 kişinin katıldığı eğitimin ardından açıklamalarda bulunan Erdal Demirkıran, Çorlu`da bu çalışmayı yaptıklarını ancak bunun sadece Çorlu`da yapılan bir şey olmadığını, dünyada ve Türkiye`nin her tarafından bu çalışmaları yaptıklarını söyledi.


"Bize akıl danışan demeyelim ama bizden hizmet alan çok sayıda şirket var" diyen Demirkıran; "Büyük şirketler var. Bizden fikir almak isteyen çok sayıda siyasi de var, ünlü işadamları da var, ünlüler de var. Bir milyon 200 bin kişiye seminer verdim, yüzlerce şirkete de danışmanlık yaptım ve yapıyorum. İnsanlara farklı düşünmeyi, büyük düşünmeyi öğretiyoruz. Beyni etkin kullanmayı öğretiyoruz" dedi.


'Sadece Başbakan Okusun' adlı son kitabının Kasım ayı gibi piyasada olacağını da sözlerine ekleyen Demirkıran; "İçinde sadece bizim Başbakanımızın değil, dünyada hizmet veren tüm Başbakanların alacağı dersler var. Sadece 'Başbakan Okusun' bir roman olduğundan diğer okuyucularımın da çok keyif alacağını biliyorum. Bu kitabın içinde 100`e yakın proje var. Kasım ayında o da piyasada olacak. 2009`da piyasaya çıkacak olan yeni liranın üzerindeki Atatürk resimlerinin gülen resimler olmasını 2004 yılından beri önermiştik. Taksilerden gece tariflerinin kaldırılmasını önermiştik. Okullara iyilik kutusu konulması gerektiğini belirtip, saatlerin ileri alınmasını önermiştik. Bunları illa ben söylediğim için yaptılar demiyorum ama yıllardır biz bunları yazıyoruz. Bu anlattıklarım 4 proje ama yeni çıkacak olan kitapta bu dördü yok yeni 100 tane proje var. Çok ciddi bir proje kitabı olacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 15:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?