5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Yürümekte zorlanıyor ama...

YÜRÜMEKTE ZORLANAN 77'LİK DEDE TARTIŞTIĞI KİŞİYİ BIÇAKLA AĞIR YARALADI

Tekirdağ'da 77 yaşındaki Mümin Güldal, kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü bir kişiyi bıçakla, diğerini de döverek yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay Yavuz Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre çarşıya gezmek için çıkan Mümin Güldal'ın önünü kesen Mustafa Kırcak (55) ve Ayhan Dönmez (28) , arsasını kendilerine satması için yaşlı adamı tehdit etti. Arsasını satmak istemeyen Gürdal, cebinden çıkardığı bıçağı Mustafa Kırcak'ın karnına saplayarak yaraladı. Kırcak yere yığılırken, Mümin Gürdal bu kez de elinden bıçağı almaya çalışan Ayhan Dönmez'i koltuk değnekleri ile dövdü.

Yaralanan Mustafa Kırcak ve Ayhan Dönmez için ambulans çağrıldı. Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mustafa Kırcak'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Ayhan Dönmez ise ayakta tedavi edildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Elinde bıçak ile yakalanan emekli Mümin Güldal, gözaltına alındıktan sonra Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Mümin Güldal, "Arsamı satmam için daha önce beni dövdüler. Şimdi de yolumu kesince bıçakladım. Pişmanım" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 14:43:00
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 16:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?