3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Cuma Öztürk

İş adamı Cuma Öztürk tarafından alınan 300 çanta ve 600 defter, okullarda eğitim gören yoksul öğrencilere dağıtılmak üzere Valiliğe getirildi. Valilik tarafından belirlenen 2 ilköğretim okulu, Fevzi Çakmak ve Aydoğdu İlköğretim Okullarında eğitim gören yoksul öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürleri Hüseyin Can ve Ayhan Özanlı’ya teslim edildi.

Eğitim malzemelerini, yoksul öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim eden Vali Yardımcısı Abdullah Durukan, hayırsever iş adamları tarafından eğitime yapılan bu tür yardımlardan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, "Devletin imkanlarının kısıtlandığı durumlarda biz her zaman iş adamlarımızın eğitime destek vermelerini istiyoruz. Bu yardımda onlardan bir tanesi, hayırsever iş adamımıza yardımından dolayı teşekkür ediyor, eğitime desteğin artmasını temenni ediyorum" dedi.

Çanta ve defterleri teslim alan okul müdürleri de kırtasiye malzemelerinin, okullarında eğitim gören yoksul öğrencilere en kısa zamanda iletileceğini söylediler.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar