3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Kevser Özyürek

 Tekirdağ’ın Muratlı İlçesi’nde esnaflık yapan hayırsever Kevser Özyürek, Tekirdağ Tuğlacılar Lisesi bahçesine çeşme yaptırdı.

Yeğenlerinin Tuğlacılar Lisesi’nde okuduğunu söyleyen hayırsever Kevser Özyürek, "Uzun zamandan beri böyle bir şey yapmak istiyordum, kısmet bugüneymiş. Öğrencilerimize bu vesileyle bir nebze olsa da hizmet edebildiysek ne mutlu bize, hayırlısı olsun" dedi. Bayrak töreni öncesi, Tuğlacılar Lisesi yönetiminin hazırladığı plaket, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe tarafından hayırsever Kevser Özyürek’e verildi. Aynı zamanda Tuğlacılar Lisesi’nin bir velisi olan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, hayırsever Özyürek’e, yaptığı hayırdan dolayı teşekkür etti. Tuğlacılar Lisesi öğrencileri de, okullarının bahçesine çeşme yaptıran Kevser Özyürek’i coşku ile alkışladı.

Okul Müdürü Ümit Başyazgan da, hayırsever vatandaşların başlarının üstünde yerleri olduğunu belirterek, "Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Kevser Hanım’ın yaptığı bu hayrı Allah kabul etsin" diye konuştu.

Tören sonrası Özyürek, Başkan Tepe ve Müdür Başyazgan, çeşme önünde basın mensuplarına poz verdi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar