18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

KOBİ'lere Akbank desteği

Akbank ve Aklease, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığı işbirliği anlaşmasını yeniledi. Anlaşma sayesinde, KOBİ`ler başta olmak üzere Çorlu TSO üyelerine avantaj sağlanacak.

Ekonominin can damarı olan KOBİ`lere sunduğu özel hizmet ve çözümlerle reel sektöre verdiği desteği sürdüren Akbank, Çorlu TSO üyelerinin yatırım ihtiyaçlarını karşılamak, ticari faaliyetlerine destek olmak üzere, geçen yıl imzalanan anlaşmayı düzenlenen bir törenle yeniledi. Yenilenen işbirliği anlaşmasıyla üyeler, üretim kapasitelerini yenileme ve arttırmaya yönelik yatırımlarında, finansman desteğinin yanı sıra dış pazarda rekabet edebilmelerini sağlayacak kredilerle uluslararası arenada rekabet avantajına kavuşacak. Aklease`de, oda üyelerine makine, ekipman yatırımları için leasing ve satın almaya yönelik ithalat dahil tüm işlemleri için hızlı hizmet ve düşük maliyet avantajları sunacak.

Çorlu TSO konferans salonunda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Ersin, "Oda olarak üyelerimizin yararına olan her türlü girişimi destekliyoruz. Akbank ile üyelerimize uygun krediler verme adına böyle bir sözleşmeye imza atıyoruz. Türkiye'nin saygın bankalarından olan Akbank üyelerimize ekstra imkanlar sağlayacak, üyelerimiz piyasadaki kredileri çok iyi analiz ederek tercihini yapacak" dedi.

İmza töreninde konuşan Akbank Şirket Bankacılığı Pazarlama Grubu Müdürü Gökhan Ertürk ise, "Çorlu sahip olduğu sanayi tesisleri ve bu tesislerde gerçekleştirilen üretim ile Türkiye ekonomisinde önemli payı olan bir ilçemizdir. Biz de bu ilimizde ticaret ve sanayiinin daha da gelişmesi ayrıca uluslar arası düzeyde daha rahat rekabet edebilmesi için Akbank olarak tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Çorlu TSO'ya geçen yıl başlattığımız ve 8 ayda 1 Trilyon TL'ye ulaşan finansman desteğini bu yıl da sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ertürk, "Çorlu TSO üyeleri, daha avantajlı bir fiyatla yararlanacak. Oda üyelerine bankamızın cari faiz oranına göre 10 binde 5'lik bir indirimle kullandıracağız" sözleriyle konuşmasını tamamladı. Konuşmaların ardından taraflar arasında sözleşme imzalanarak, KOBİ'lere yönelik çalışmalara start verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 15:24:34
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 15:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?