2
Haziran
2024
Pazar
EKONOMİ

Termal masaj ilgisi

17 yıldan beri dünyanın gelişmiş 33 ülkesinde satılan termal masaj yataklarının Çorlu'da kurulan tanıtım merkezi, sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçi akınına uğruyor.

Sektörün ilk ve en büyük üreticisi Migun Termal Masaj Yatakları'nın Türkiye genelindeki 30'u aşkın tanıtım merkezine, Avrupa Migun Sağlık Araç Gereçleri ve Ticaret Ltd. Şrt. ile bir yenisini Çorlu'da eklediğini vurgulayan firma yetkilisi Dr. Osman Gür, "Migun masaj yataklarıyla müzminleşen sırt, bel, boyun ağrılarına termal akupunktur masajı yapılıyor. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz masaj seanslarına sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturarak büyük ilgi gösteriyor. Ücretsiz tanıtım merkezimizde bel, sırt, boyun ve ayak bölgesine el değmeden masaj uygulaması yapılıyor" dedi.

Kan ve cilt kanseri hastaları, hamile kadınlar, omurgasında platin bulunanlar, bulaşıcı hastalık taşıyanlar ve akıl hastalıkları olanların dışında herkesin bu yatağa yatarak masaj yaptırabileceğini ifade eden Gür, "Migun masaj yataklarının alt ve üst minderinde bulunan yeşim taşları sayesinde yayılan yoğun kızıl ötesi ışınlarıyla vücudunuza saf güneş ışığı alırsınız, bu da birçok hastalığın iyileşmesi konusunda size yardımcı olur" diye konuştu.
Sabahın ilk ışıklarıyla beraber ücretsiz masaj kuyruğuna giren vatandaşlar ise, uygulamadan son derece memnun olduklarını belirterek, "Bizim için ihtiyaç Çorlu için ise eksiklik olan böyle firmanın hizmete başlamasından dolayı mutluyuz. Uzun süredir sıkıntısı çektiğimiz ağrılarımızda birkaç seans sonunda bile hissedilir oranda azalma oldu" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2005 Çarşamba 14:04:56
Güncelleme :31 Ağustos 2005 Çarşamba 14:07:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞAHİN DEMİREL IP: 78.163.20.xxx Tarih : 18.09.2008 20:21:52

Annemde şeker hastalıgı vardı ileri derecede ,8 aydır günde 3 defa kullanıyor ve şuan insülini bıraktı. Migunu düzenli ara vermeden kullanmak çok önemli hele bide 3 yada 4 defa kullanırsanız etkisini daha kısa sürede gösteriyor.