23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Hem ikramiye hem de iftar

Şarköy Belediyesi, çalışanlarına hem ikramiye hem de iftar verdi. Belediye Başkanı Can Gürsoy, öğretmen evindeki iftarda, belediye çalışanlarının birlik, beraberlik ve birbirlerine olan desteklerini pekiştirmek ve kaynaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

Amiri, memuru işçisi ile belediyenin bir bütün içinde hizmet verdiğini hissettirmek amacıyla bir araya geldiklerini anlatan Gürsoy, şunları kaydetti: ''Belediyemizin halkımıza hizmette hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan personelimize, hizmetlerinden doğan memnuniyetimizi belli etmek amacıyla verdiğimiz iftar yemeğine tüm personelimiz katıldı. İftar yemeği öncesi belediyemiz işçilerinin kanun gereği olan ikramiyeleri de ödenerek, bayramda sıkıntı çekmemeleri sağlandı. Belediyemiz, bayram öncesi çalışan 123 işçisine çalışma süreleri göz önünde tutularak, toplam 36 bin 250 YTL ikramiye dağıttı.''

İkramiyelerini bayram öncesi alma imkanı bulan işçilerin bayrama huzurlu bir ortamda gireceklerini belirten Gürsoy, ''Personelimize bayram öncesi hem ikramiye hem de iftar verdik'' dedi.

İkramiyelerin bayramdan önce ödenmesine çok sevindiklerini dile getiren belediye işçileri de ''Bu uygulamadan dolayı Başkanımız Can Gürsoy'a çok teşekkür ederiz. Bayram öncesi elimize geçen ikramiye sayesinde bayramımızı ailece huzur içinde geçirme imkanı bulduk'' dedi. İftar yemeğine, Kaymakam Mümin Heybet, Müftü Nuri Güler ve belediye çalışanları katıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2005 Çarşamba 09:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?