31
Mayıs
2024
Cuma
KİTAP

İlk kitabını yayınladı

Aliağalı genç şair Burak Gözübüyük'ün "Cennetimi Kaybettim/ Aşkın Gözünden Düştü" adlı ilk kitabı yayımlandı.

Aliağa'da bir özel firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki Gözübüyük, 3 yılda yazdığı 400'den fazla şiir içerisinden seçtiği 112 şiir ve 100'den fazla aşka dair sözlerini bir kitapta topladı.
Gözübüyük, kitabının aşka dair bütün duyguları barındırdığını ifade ederek, şiirlerinde sadece yaşadıkları ve hissettiklerine yer verdiğini belirtti.

Hayatın kendisine her zaman farklı duygular tattırdığını dile getiren Gözübüyük, şunları söyledi: "Ben de bunları kağıda dökmeyi istedim. Bir süre sonra baktım ki elimde epeyce şiirim var. Bunları beni tanıyan ve tanımayan herkesle paylaşmak istedim. Şiirlerimin acısını paylaşarak azaltıp, mutluluklarını da paylaşarak çoğaltmak istedim"


Burak Gözübüyük, Aliağa gibi bir yerde yaşayıp da sanata karışmamanın mümkün olmadığını da söyleyerek, kendini okurlarına şu şekilde tanıtıyor; "Merhabalar. Ben Burak Gözübüyük. Çeyrek asırdır İzmir'in bu güzel ilçesinde Aliağa'da, ailemle yaşamaktayım, aslen Kırşehirliyiz. Bu kentte yaşayıp ta o engin duygu seline kapılmamak olmazdı. Nadide yerlerden sayılabilir aşkı burada yaşamak, bir özgedir Aliağa'da yaşamak. Şehri şehir eden beraber yaşadığımız güzel insanlardır zaten. Şiiri, aşk gönlüme girdi gireli yazıyorum ve artık bu yazdıklarımı sizlerle paylaşmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum"

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 13:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?