22
Mayıs
2024
Çarşamba
KİTAP

İÜ İletişim Yayınları Kitap Fuarı'nda

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, kendi yayını olan ve fakülte öğretim üyelerince yazılan kitapları, 26. İstanbul Kitap Fuarı’nda okurların beğenisine sunuyor. 

Beylikdüzü TÜYAP’ta açılan fuarda bilimsel yayın niteliği taşıyan kitaplar, iletişim konusuna ilgi duyan okuyucularını bekliyor. Dokuz gün süreyle açık olan fuarda Salon 1’de 210 numaralı standda yayınlarını okura sunan İÜ İletişim Fakültesi, eski mezunlarıyla da fuar sayesinde buluşma fırsatı buluyor. 

İÜ İletişim Fakültesi Yayınları’nın sergilendiği standa, iletişim ve medya konularına ilgi gösteren kitapseverler ilgi gösteriyor. Standda, İletişim Fakültesi’nce yayınlanan gazetecilik, halkla ilişkiler, radyo, televizyon ve sinema konulu 32 kitabın yanısıra akademik makalelerin yer aldığı İletişim Fakültesi Dergisi, uluslar arası medya sempozyumu bildirilerinin yer aldığı kitaplar ve fakültenin öğrencilerce yayınlanan uygulama gazetesi İletim de okurla buluşuyor.
İstanbul Kitap Fuarı’na bu yıl 34 ülkeden yayın evleri ve yayıncılar birliği temsilcileri ve 35 yabancı yazar katılıyor. 526 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen 26. İstanbul Kitap Fuarı’nda, 250 etkinlikte 800 yazar ve sanatçı okurlarıyla buluşacak. 

Her yıl ayrı bir tema çerçevesinde, okurla yazarı buluşturan İstanbul Kitap Fuarı, kültür ve edebiyat etkinliklerini de kapsıyor. Kitap Fuarı’nın bu yılki teması, İstanbul Kitap Fuarı Danışma Kurulu tarafından “Akdeniz’de Edebiyat; Edebiyat’ta Akdeniz”, onur yazarı ise Sayın Metin And olarak belirlendi.

İÜHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 12:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?