15
Mayıs
2024
Çarşamba
KİTAP

Kozmik Şiirler

Sevgi hayatın neresindedir? Sevgi nedir ne değildir? Sevgi sınırsız, sorgusuz, hesapsız ve nedensiz olabilir mi? Aşk bütün evrene yayılacak kadar çekime sahip midir? Şu küçük kalbimiz bütün bu nedenleri kaldırabilir mi? Aşk sonsuzluğun ücra bir köşesinde olsa bile gidip yaşanması mı gerekir?

Sevgi ve Aşk, herkesin gözlerinde aradığımız, o huşu verici titreşim, kendimizi aradığımız “Yol” mudur? Biz aslında farklı gözlerde hep aynı şeyi mi aradık? Hep tek bir kıvılcımı mı gördük?

Sizler de bu soruların cevaplarını arıyorsanız ve aradığınız o huşu verici titreşimin sonsuz derinliklerinde, haritasız ve pusulasız savrulmaya hazırsanız, doğru yerdesiniz.

Sonuçta ya sonsuzlukta kaybolacağız, ya da orada, o derinlikte kalmayı ve varlığımıza sahip çıkmayı öğreneceğiz. Ve onunla yaşama yeni ve meraklı gözlerle bakacağız.

Size sonsuzun derinliğinden sevgiyle armağan ediyoruz;

sözcükleriyle kitabını açıklayan Nilgün Nart şiirlerinde ilklere de imza atıyor.

17,10,2006 tarihinde Kuraldışı Yayıncılıktan, “Senden Hiç Ayrılmadım ki” Kozmik Şiirler Albümü çıktı. Kitabın özelliği Türkiye de ve Dünyada ilk defa şiirde ve edebiyatta Kozmik Şiirler isminin kullanılması ve tasavvufa yakın şiirlerin klasik müzikle harmanlanması.
Nart ayrıca 2007 senesinin Unesco tarafından Mevlana Sevgi Ve Aşk yılı ilan edilmesinden dolayı, yeni yılın ilk aylarında da“Sana Geldim” İlahi Yansımalar Şiir CD mi piyasaya çıkartmak için hazırlık yapıyor.
Aşağıdaki linkten Kozmik Şiir Albümünü İnceleyebilirsiniz…
http://www.kuraldisi.net/pegasus/kuraldisi/product_info.php?products_id=397
Albümün ilk parçasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz…
01 SENDEN HİÇ AYRILMADIM Kİ...

MP 3

http://www8.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=27954

kenthaber
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 16:12:24
Güncelleme :29 Eylül 2007 Cumartesi 16:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?