15
Mayıs
2024
Çarşamba
KİTAP

'Musa'nın Çocukları' gözaltında

Başbakan Erdoğan'ın geçmişi ile ilgili kitap olan ve kamuoyunda hayli ilgi gören  "Musa'nın Çocukları" adlı eserin yazarı Ergün Poyraz, Ankara'da gözaltına alındı.


Gazeteci-Yazar Ergün Poyraz, bu sabah saatlerinde Ankara Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Derneği ile ilişkisi olduğu iddiasıyla hakkında İstanbul Beşiktaş Başsavcılığı tarafından yakalama emri verilen Poyraz’ın ifadesinin alınacağı belirtildi.


Poyraz’ın avukatı Hüseyin Buzoğlu, “İrticai örgütlerin tehditleri nedeniyle devlet korumasında olan birini polis gözaltına alıyor. Seçim sonuçlarının hemen ertesinde böyle bir şey yapılması dikkat çekici” diye konuştu.

Poyraz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile ilgili “Musa’nın Çocukları” adlı kitabı yazmıştı. Poyraz’ın kitabının toplatılması için yapılan tüm başvurular mahkemeler tarafından reddedilmişti. Poyraz, daha sonra da Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ile ilgili “Musa’nın Gül’ü” adlı kitabı yayınlamıştı.

Musa'nın Çocukları, kitabının tanıtımından özet...

Yazar Ergün Poyraz son kitabı olan !

 Musa nın çocukları Tayyip ve Emine'de çarpıcı iddialara yer verdi.Togan yayıncılık tarafından piasaya sürülen kitapta başbakan Erdoğan ve eşi Emine hanım hakkında ilginç iddialarda bulunuldu.Yazar kitabının önsözünde şu düşüncelere yer verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Murat Mercan yazarı ABDde düzenlenen bir toplantıda CIA Ortadoğu Masası Şefi Richard Perle ve diğer istihbarat örgütlerine şikayet etmiştir.Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğanın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini.

Tayip ve AKPnin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMMde yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız. Tayyipin Amerikan vatandaşlığı yanında, Arap kökenli olarak tanıttığı eşinin Arap değil, Yahudi soyundan geldiğini ibretle izleyeceksiniz.

Keza kendinin de Musanın soyundan geldiğini...Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayip-Usame Bin Laden, Tayip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız.Tayyipin mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz.

Tayyip'in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan "geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının" TBMMde geldiği son safhalara tanık olacaksınız.

A.A
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2007 Cuma 15:16:54
Güncelleme :27 Temmuz 2007 Cuma 15:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?