15
Mayıs
2024
Çarşamba
KİTAP

Sosyeteye girmenin kitabı

Rusya’da piyasaya çıkan bir kitapta, kadınlara evlenip sosyeteye girmenin yolları anlatılıyor. Kitabın iki yazarına göre zengin koca hayali kuran kadınların elindeki silahlar, güleryüz, espri kabiliyeti, iyimserlik ve biraz da şehvet olarak sıralanıyor.

Yazarlar, eğer gerçek bir aşk yaşamak istiyorsanız, orta sınıftan biriyle evlenin uyarısında bulunuyor. 

Zengin koca düşleri kuran kadınlara Rusya’dan müjdeli haber geldi. Rafları süsleyen “Bir Milyarderle Evlenmenin Yolları” adlı kitapta, bu konuda önemli sırlar veriliyor. 

Rusya’nın Paris Hilton’u olarak tanınan manken Ksenia Sobchak ve bugüne kadar birçok ‘bestseller’a imzasını atan Oksana Robsky tarafından kaleme alınan kitap “iyi avlanmalar” başlıklı bir sunuş yazısıyla başlıyor.

Kadınlara Rus sosyetesine girmenin yollarını ve bu sosyetik hayatı sürdürmenin yollarını sunan kitaba göre, kadınların elindeki silahlar: Güleryüz, espri kabiliyeti, iyimserlik ve biraz da şehvet olarak sıralanıyor.

Kitaba göre, bu malzemeyi doğru kullanan kadınlar hayatlarının prensini kolayca bulabilir ve evliliğe adım atabilir.

Kitap, sosyeteye mensup bir erkekle evlenen kadınlara yapacakları evliliğin boşanmayla sona erebileceğini de hatırlatıyor ve bir uyarıda bulunuyor: Hazır evli ve kocanızın parasını kullanıyorken, mal varlığınızı artırın.

Yazarlar, eğer büyük bir aşk düşlüyorsanız orta sınıfa mensup bir erkekle, eğer çok paranız olsun istiyorsanız o zaman sosyeteden biriyle evlenin” uyarısını da ihmal etmiyor.

ajanslar
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2007 Salı 16:53:39
Güncelleme :10 Nisan 2007 Salı 16:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?