22
Mayıs
2024
Çarşamba
KİTAP

Yeni bir sansasyona hazır olun

Emekli diplomatın kızı, takma ad kullandığı ilk kitabında, kendisinden en az 20 yaş büyük, sosyetik tiplerle yaşadığı özel ilişkileri ortaya seriyor.

Türk diplomatın kızı, 4 Ekim'de İngiltere'de, ardından da Türkiye'de yayımlanacak kitabıyla sansasyon yaratacak. İngiltere'de "Turkish Diplomat's Daughter" adıyla basılacak kitapta yazar, kendi adı yerine Deniz Goran adını kullanmayı tercih ediyor. Çünkü kitapta 17 yaşından itibaren yalnız yaşadığı Londra'da en genci 40 yaşında olan sevgililerini, uyuşturucu anılarını anlatıyor. Ve şu an 77 yaşında emekli diplomat olan babası, kitabın varlığından henüz habersiz.

ANI MI ROMAN MI?..
Otobiyografi kokan kitabının bir roman olduğunu söyleyen yazar "Bazı detayları değiştirdiğini belirterek, "İnsanları rencide etmek için yazmadım bu kitabı" diyor. Çok gezdikleri ve babası genelde evde olmadığı için kendini hep dışlanmış hissettiğini belirten Deniz, kitapta genç yaşta hamile kaldığını ve kürtajdan önce şiddetle bir çocuk sahibi olma arzusu duyduğunu yazıyor. Yaşlı erkeklere olan ilgisinin ise baba hayranlığından kaynaklandığını düşünüyor: "O inanılmaz bir ressamdır, bana caz öğretmiştir. Şu anda Londra'nın en iyi sanat galerilerinden birinde çalışıyorsam öğrettikleri sayesinde." Kitabı fark edince babasının tepkisinin ne olacağını sorduğumuzda ise "Göreceğiz" diyor.

Yazar gözüyle yaşlı sevgililer

DENİZCİ: Uzaktan akraba. Ailenin kötü çocuğu. Deniz'in ailesinin yatağında sevişiyorlar.

HAYALPEREST: Genç bir arkadaşı Deniz'in. Birlikte uyuşturucu kullanmaya başlıyorlar.

ŞİŞMAN, CÖMERT TOPRAK AĞASI: Pahalı hediyeler vermeyi seven, Deniz'e evlenme teklif eden, romantik bir adam.

ANNESİYLE OTURAN ÇEVİRMEN: İlk ciddi ilişkisi. İlk hamileliği Çevirmen'den.

KOCA GÖBEKLİ DOLANDIRICI: Kod adı Kaçak. Rus sevgilisini öldüresiye döven ve saçlarını kesen bir adam. Bir süre dost oluyorlar.

PALAVRACI İŞ ADAMI: Moskova Kulübü diye bir derneğin dünya çapındaki öneminden söz eden masallar anlatarak kadın tavlıyor.

MAVİ GÖZLÜ, KALİTELİ İŞADAMI: Sosyeteyi, soyluları, zenginleri tanıyan adam.

KABA, KÜFÜRBAZ FİLM YAPIMCISI: "Türk sinemasının bir döneminin en kötü filmlerini yapan adam". Kel, şişman, koca dudaklı... Deniz'in ikinci hamileliği de bu adamdan.

AŞİFTE MERAKLISI FUTBOL YÖNETİ- CİSİ: İstanbul'un en zengin ailelerinden, 1998'in en başarılı takımını yöneten işadamı.

ÜÇLÜ SEKS İSTEYEN SOSYETİK: Deniz'i bir arkadaşıyla beraber bir Türk işadamına pazarlamaya çalışmış.

PRENSİN KARISI ODAYA KAPATTI: Birkaç kez görüştüğü Ortadoğulu Prens öldükten sonra karısından tehditler aldığını söylüyor.

Hande ŞARMAN / Sabah
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2007 Pazar 09:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?