27
Mayıs
2024
Pazertesi
KİTAP

Yılmaz Ulusoy'un kitabı çıktı

“KİTAP BİR DÜNYADIR, BUNUN DIŞINDA BIRAKTIKLARINIZ DÜNYALIKTIR” diyen Yılmaz Ulusoy’un elli yıllık iş ve sosyal dünyasının bir aynası olan ikinci kitabı ÖNEMSİYORUM ÖNERİYORUM 14 Şubat 2009 tarihinde bütün kitapçılarda.

ÖNEMSİYORUM ÖNERİYORUM kitabında Yılmaz Ulusoy yaşadıklarından, öğrendiklerinden, deneyimlerinden yola çıkarak, önemsediklerini ve ilkelerini, gelecek kuşaklarla paylaşmaya devam ediyor.

14 Şubat 2009 tarihinde saat 15.00-18.00 arasında The Ritz-Calton Hotel’de büyük bir katılımla ÖNEMSİYORUM ÖNERİYORUM kitabının tanıtımı yapılacaktır.

KİTAPTAN ALINTILAR:

“Ailemden aldığım eğitim, terbiye, görgü bana çalışmanın gerçek bir erdem olduğunu küçük yaşlarımda öğretti. Daha sonra da bunu bir yaşam prensibi olarak benimsedim ve uyguladım.”

“Ben bir sanat eserinde kendi acılarımı, sevinçlerimi, umutlarımı görmeliyim. Bir sanat eseri bana, insanlığın sorunlarını, hatta gerektiğinde çözümlerini yansıtmalı…”

“Kazandığınız iyi alışkanlıkları bırakmayın. Bu alışkanlıkların üzerinde ısrarlı olun, değişmesine izin vermeyin. Herkes kendi hayatının yazarı ve mimarıdır.”

Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 15:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?