19
Mayıs
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Ömürden düşen yapraklar!!!

Koskoca 2006 Yılı artık bitti. Eeeee akılda neler kaldı dersek, herkes herhalde birçok şey anlatır. Derin izler bırakan acılar, hüzünler, mutluluklarla dolu koca bir yıl. Nasıl geçtiğini kimsenin anlayamadığı bir tren gibi bizde de durarak gözden kayboldu. Aslında gidişler hep hüzünlüdür. Çünkü ne götürdüğünü bilirisiniz. Ve özlersiniz. Ama gelecek insanı ürkütür. Bilinmez neleri getireceği. O nedenle insan geçmişini çok özler.

Dünya bir pencere gibi, her gelen bakar ve gider. Sırada bir sürü insan vardır. Kimisi diğerinden biraz uzun baksa da, aslında süre çok kısadır. Fakat bir türlü bunun farkına varamayız.

Bu kısa ömürde neler biriktiğimiz çok önemli. İnsanı mutlu eden yüreğindeki kazanımları. Nasıl yaşadığımız, nasıl tükettiğimizin bilincinde olmalıyız.

2006 Yılı umarım sizin için çok verimli geçmiştir. Zira tekrar 2006 Yılı olmayacaktır. İnsan hiç ölmeyeceğini zannediyor, aslında ölüm kapısında bekliyor haberi yok.

Evet, 2007 geldi. Bu yeni yılın tüm insanlığa huzur, barış, sevgi, gerçek mutluluk getirmesini diliyorum. Umarım farkında olarak yaşamaya çalışırız. Hayat denen sürecin insan tarafından daha doğru geçmesi dileğiyle!
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2006 Cumartesi 14:19:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kerim dirice IP: 85.106.157.xxx Tarih : 31.12.2006 18:10:27
Değil mi ama..! Geçti gitti koca bir yıl daha,ömürden bir koca yıl daha yitti..Ve ben arkasından öyle bakakaldım...Yaşlandımmm.