4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

"Çocuklar Üşümesin" kampanyası uzatıldı

Kısa adı Türkmenler Birliği olan Çukurova Türkmenler Yardımlaşma, Dayanışma Derneği, Gençlik ve Spor Kulübü'nün dağ köylerindeki çocukların yaklaşan kış ayları nedeniyle başlattığı "Çocuklar Üşümesin" kampanyasının yoğun ilgi nedeniyle süresinin 29 Ekim'e uzatıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türkmenler Birliği Genel Başkanı İsmail Demirdüzen, 2 Ekim'de bitmesi gereken kampanyanın yoğun ilgi nedeniyle 29 Ekim'e uzatıldığını vurgulayarak, "Kırsalda yaşayan çocuklarımıza 2 bayramı birden yaşatacağız. Adanalı hayırseverler kampanyamıza yoğun ilgi gösteriyorlar. Bugüne kadar 2 kamyon okul sırası ve çok miktarda kırtasiye malzemesi hediye edildi. 2 Ekim günü düzenlenecek olan 3. Çukurova Yörük Türkmen Şöleni'nde tertip komitesi tarafından açılacak çadırda yine çocuklarımız için yardım toplanacak. Sıkma ve ayran satışı yapılacak. Netice itibarıyla kırsaldaki çocuklarımız üşümeyecek" diye konuştu.

Demirdüzen, derneklerine kırsalda bulunan özürlü çocuklardan yoğun olarak özürlü aracı talebi geldiğinin de altını çizerek, kurum ve kuruluşları özürlü aracı yardımı yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 16:05:31
Güncelleme :4 Ekim 2005 Salı 01:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?