3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Döşeme atölyesi kül oldu

ADANA’da koltuk ve otomobil döşeme tamir atölyesinde elektrik kontağından çıkan yangın, semt sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Yangın, Gülpınar Mahallesi Meydan Caddesi üzerinde bulunan Kaptan Oto ve Koltuk Döşeme Atölyesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi.

Cuma namazı saati olması nedeniyle işyerini kapatmaya hazırlanan Bayram ve Cengiz Yağcı kardeşler, kapı önündeki malzemeleri içeri taşımaya başladı.

Bu sırada prizde unutulan ve ısınarak kablosu tutuşan zımba makinesi alev aldı. İçerisi sentetik madde olan sünger, ahşap ve kumaşla dolu atölye kısa sürede alevler içinde kaldı. Dışarı çıkarak canlarını kurtaran işyeri sahipleri, kapı önünde bulunan malzemeleri korumaya çalışırken, alevler bir anda 2 katlı binayı tamamen sardı. Yükselen alevler nedeniyle işyerinin önündeki elektrik direğinde bulunan trafoda patlama meydana geldi.

Meydan Caddesi'ni yaya ve araç trafiğine kapatan polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin çalışması sonucu yangın kısa sürede söndürülürken, atölye tamamen kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 15:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?