3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Çocuklar el frenini indirdi: 3 yaralı

ADANA'da, babalarının yokuş haldeki yolun kenarına park ettiği minibüsün el frenini indiren 2 çocuk, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 2 çocuğunun ezilmesine neden oldu. Ağır yaralanan anne ile 2 çocuğu hastanede tedavi altına alınırken, minibüs sahbi Bekir Kılıç gözaltına alındı.

Olay, 100'üncü Yıl Mahallesi Yenişehir İlköğretim Okulu önünde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Kendine ait 01 LB 747 plakalı minibüsü evinin önündeki yolda yokuş aşağı park eden Bekir Kılıç, kapılarını kilitlemedi. Bir süre sonra minibüsüne binen sürücünün çocukları 3 yaşındaki Nurgül ve 8 yaşındaki Dilek Kılıç, bu sırada el frenini indirdi.

Aniden hareket edip, yokuş aşağı giden minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan 35 yaşındaki Gülistan Türkmen ile çocukları 7 yaşındaki Osman ve 2 yaşındaki Ramazan'a çarptı. Araç, daha sonra orta refüje çarparak durabildi. Ağır yaralanan anne ile 2 çocuğu Adana Numune Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Araçtaki 2 çocuk ise şans eseri yara almadan kurtuldu. Polis, minibüsün kapılarını açık bırakan Bekir Kılıç'ı gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

 

DHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 16:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?