3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

15 saniyede 2 cep telefonu çaldı!

Adana'da bir iş yerinden 15 saniyede 2 cep telefonu çalan çocuk, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam merkez Yüreğir ilçesi Süleyman Vahit Caddesi üzerindeki cep telefonu satılan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerine giren 13-14 yaşlarındaki bir çocuk, iş yeri sahibi Paşa Ay'ın (35) müşterileriyle meşgul olmasını fırsat bilerek 2 adet cep telefonunu çaldı.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, ismi henüz tespit edilemeyen çocuğun masanın üzerindeki biri müşteriye ait 2 cep telefonunu el çabukluğuyla alıp cebine koyduğu belirlendi. 15 saniyede cep telefonlarını çalan çocuk, hızla iş yerinden ayrıldı. Bir süre sonra masanın üzerindeki cep telefonlarının olmadığını fark eden Paşa Ay, güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde cep telefonlarını bir çocuğun çaldığını gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde inceleme yaptı.

Daha önce de iş yerinde hırsızlık olayı meydana geldiğini belirten Paşa Ay, "3 ay önce iş yerimden bin 500 YTL değerindeki kontör kartı çalmışlardı. Şimdi de cep telefonu çaldılar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 09:56:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?