29
Nisan
2024
Pazertesi
GÜNCEL

3 araca molotof atıldı

Adana'da, park halindeki 3 araç, molotof kokteyli atılarak yakılmak istendi.

Onur Mahallesi 86 ve 98 nolu sokaklarda, sabaha karşı meydana gelen olaylarda, kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi, plakasız motosikletle park halindeki Kenan Bostancı'ya ait 01 YN 882 plakalı otomobil, daha sonra da Zülfikar Arslan'a ait 01 UV 475 ve Cuma Kardeşoğlu'na ait 01 UV 247 plakalı minibüslere molotof kokteyli attı.

Dışarıdan gelen sesler üzerine araçlarının yandığını fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlardaki yangınları söndürdü.

Bu arada, olaydan sonra çevrede operasyona başlayan ekipler, 2 kişinin bulunduğu plakasız bir motosikleti takip etmeye başladılar. Kovalamaca sırasında kaza yapan şüpheliler, motosikleti bırakarak olay yerinden kaçtılar.

Yetkililer, araçlarda maddi hasar meydana geldiğini, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

 

AA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 09:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal kara IP: 212.175.112.xxx Tarih : 26.12.2007 10:42:17

Kusura bakmayın ama bu olaylarınbaşlangıcı bir kaç kişinin yapmış olduğu küçük bir eylemdi fakat fakat bizim medya yine gündemden düşürmeyerek bazı provakatörlerin aklına bueylemi getirdi. vatandaş uykusuz vatandaş çaresiz kimin yaptığını bilmediği bir eyleme maruz kalabilirmiyim diye uykusuz geceler geçiriyor. Bunun reklamını yapmayalım artık yeter bu kişilerin ekmeğine yağ sürmeyelim. polisimizi de görive çağırıyorum. bitirin bu çapulcuları yeter vatandaşın canını yandığı.