5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Adanalı'nın bayramı zehir oldu

Adana'da sağanak yağış, şehir merkezinde yaşamı felç etti. Aralıksız ve şiddetli yağmur sonrası şehrin özellikle kenar mahallerinde birçok evi su basarken, kanalizasyon sularının dışarıya vurması yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Denizli, Gülbahçesi, Dağlıoğlu Mahalleleri ile Obalar Caddesi'nde şiddetli yağış sonrası evlerini su basan vatandaşlar, Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi ile ASKİ'ye ateş püskürdü.

Vatandaşlar, hemen her şiddetli yağış sonrası mahallelerinde aynı manzaraların yaşandığını ve belediyelerin seyirci kaldığını öne sürerek, "Seçim zamanı mahallemizden eksik olmayan siyasiler, şimdi niye uğramıyor. Gelsinler de halimizi görsünler. Ana yolu yapıyorlar, ara yolları Allah'a emanet kalıyor. Her yağmurda evlerimizi su basıyor, çoluk çocuk perişan oluyoruz. Alt yapı yetersiz. Belediyeleri göreve çağırıyoruz" dedi.

Bu arada, şiddetli yağış nedeniyle şehir merkezinde de ana cadde ve sokaklarda biriken sular sürücülere zor anlar yaşattı. Birçok araç, yağmur sularının oluşturduğu gölcüklere girerek arızalandı. Yağmur, Adana'daki pamuk ve mısır ekili alanlarda da zarara yol açtı.

.
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2005 Cuma 16:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?