5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Aslı Sevim Adana'da toprağa verilecek

Özel bir kanal için çekilen "Affet Beni" adlı dizinin çekimi sırasında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden başrol oyuncusu Aslı Sevimli'nin cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Adana'ya gönderildi.

Bir sahnenin çekimi sırasında meydana gelen trafik kazasında 29 yaşındaki genç oyuncu Aslı Sevimli hayatını kaybederken, dizinin 5 oyuncusu da yaralanmıştı. Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan cenazeyi almak üzere genç oyuncunun ablası Asya Sevimli, ağabeyi Muhammet Sevimli ve akrabaları geldi. Asya Sevimli, kardeşinin ardından uzun süre gözyaşı döktü.

Kardeşinin çok hırslı olduğunu ve mesleğinde yükselmek istediğini söyleyen Sevimli, "Kendisini sürekli yetiştiriyordu; hatta diksiyon kursuna gidip diksiyonunu düzeltti. Eve geldiğinde bizlerle pek diyaloğa girmiyordu. Biz onu destekliyorduk. Yaklaşık 3 yıldır bu işi yapıyordu. Çeşitli dizilerde oynadı. Kazanın nasıl olduğunu bilmiyorum" dedi.

Çukurova Üniversitesi Konservatuar Sahne Sanatları Bölümü mezunu olan Aslı'nın cenazesi, işlemlerin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edildi. Cenaze, toprağa verilmek üzere memleketi Adana'ya gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 20:02:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?