5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Ata'nın yakınları Adana'da

Özel bir kanalda yayınlanan 'Gelinim Olur musun?' isimli yarışma programı ile adını duyuran Semra Hanım'ın programa katılan oğlu Ata Türk'ün Adana'da kaldığı otel odasında ölü bulunmasının ardından yakınları havayoluyla Adana'ya geldi.

Adana Havaalanı'na gelen Semra Hanım'ın kızı Seçil Türk, eski eşi Hamit Türk ve damadı, Atlas Jet'e ait bir uçakla İstanbul'dan Adana'ya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Türk ailesi, havaalanından bir taksi ile geceyi geçirmek için Adana Hilton Oteli'ne geldi.

Semra Hanım'ın İstanbul'daki evinde fenalaştığı için Adana'ya gelemediği bildirilirken, cenazenin Adana Adli Tıp Kurumu'ndan yarın sabah saatlerinde alınacağı öğrenildi.

HAYRANLARI AKIN ETTİ

Bu arada Ata Türk'ün (24) cenazesininin kaldırıldığı Adana Adli Tıp Kurumu hayranlarının akınına uğradı. ''Kaynana Semra'' olarak bilinen annesi Semra Yücel ile katıldığı televizyon programıyla tanınan Ata Türk'ün Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesedine otopsi yapılmaya başlandı.

Dün gece Adana'ya gelen babası Hamit Türk, kız kardeşi Seçil Türk ve televizyon programından arkadaşı Ahmet Akman, konakladıkları Hiltonsa Oteli'nden Adli Tıp Kurumu'na geldi. Seçil Türk, burada gözyaşlarına boğulurken, baba Hamit Türk, basın mensuplarına "Acımız büyük" demekle yetindi.

Ahmet Akman, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Gelenim Olurm musun?" adlı yarışmanın kendilerini olumlu ve olumsuz etkilediğini belirtirken, bazılarının bu olumsuzluğu atlattığını ifade etti. Ata'nın alkol almadığını ve bugüne kadar da alkol alırken kendisini görmediğini anlatan Akman, "Beraber olduğu kişiler, aşırı derecede alkol aldığını söylediler" dedi.

Öte yandan Ata Türk'ün ölüm haberini duyan yaklaşık 30 kişilik kadın grubu da Adli Tıp Kurumu'na geldi. Ata'nın ölümüyle büyük bir üzüntü yaşayan kadınlar, ölümüyle ilgili aralarında düşüncelerini paylaştı. Ata'nın hayranlarından 60 yaşındaki Hayat Şentürk, "Ata ailemizden biriydi. Kendisini çok seviyordum. Ancak annesi yanlış yaptı, Sinem'den ayırmaması gerekirdi" diye konuştu.

Ata'nın cenazesinin otopsi yapıldıktan sonra babası, kız kardeşi ve arkadaşları tarafından uçakla İstanbul'a götüreleceği belirtildi.

Diğer yandan Ata'nın Cansever'le birlikte Adress Bar'da yaptığı program iptal edildi. Cansever, olaydan sonra İstanbul'a döndü. Programın iptal edilmesine rağmen bar ve çevresindeki afişler kaldırılmadı. Çevredeki esnaf, Ata ile Cansever'in son olarak cumartesi günü saat 11.30'da korumaları ile birlikte bara geldiğini söyledi. Esnaf, renkli gece hayatına düşkün olan Ata'nın içki içmediği yolundaki ifadelerin duygu sömürüsünden öte gitmeyeceğini öne sürerken, anne Semra Yücel'e tepkilerini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2005 Pazartesi 11:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
B.P. IP: 85.98.66.xxx Tarih : 21.09.2005 13:27:43
Şetsin dinilen sözcuk o kadar değersizmi,sayın semra hanım oğluna böyle sesleniyor demekki her zevk ve safa için giden,hiç bir şey üğruna gidenlere şetsin demekle olursa o zaman her ölen şettir hiç sorgu sualı kalmaz,olay bitip ahirette sorgusuz kalır yok böyle bedava şeyler ne yaptınsa göreceksin hasabını mutlaka sahip çıkın böyle şeylere girişmesinler,medye nedir o kadar üzerinde duruyor olayı abarıyor,zaten fasafiso konuları günceleştiren kendisini bilmiyen bir kaç kişi yüzünden bulalr başımıza geliyor.