3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Cinnet dehşetinin en küçük tanığı

Adana'nın Karataş ilçesinde iflas eden fırıncı Yusuf Balıkçı'nın cinnet geçirip 3 kişiyi öldürüp 5 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar etmesiyle sonuçlanan katliamın en küçük tanığı 3 yaşındaki Zöhre'yi, babasının kurşunlarından dayısı kurtardı.

Geçen cumartesi günü meydana gelen olayın ardından katliam evinde ağıtlar yakılırken, Yusuf Balıkçı'nın (37) küçük kızı Zöhre ve annesi Zehra Balıkçı (31) hala olayın şokunu üzerlerinden atamadı. Babasının, dedesi, anneannesi ve halasını öldürüp annesinin de aralarında bulunduğu 5 kişiyi yaralamasına tanıklık eden küçük Zöhre, yaşanılan acının boyutunu kavramamasına karşın olayın şokunu yaşıyor. Zehra Balıkçı ise olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen hala kendine gelemedi. İçine kapanan ve hiç konuşmayan Zehra Balıkçı, katliamdan dayısı Uğur Bayrak tarafından kurtarılan kızı Zöhre'ye sarılarak teselli olmaya çalışıyor.

Öldürülen Nevzat Bayrak, Aysel Bayrak ve Gönül Özcan'ın fotoğraflarını evin girişine asan Bayrak ailesi, 3 gündür Arapça ağıtlar yakıyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 11:26:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?