5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Çukurova Fuarı'nda mankenler geçidi

3. Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı'nda mankenler geçidi yaşandı. Çukurova Fuarcılık A.Ş. (ÇUFAŞ) tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen fuarın 4. günü akşamı podyuma çıkan ünlü mankenler Tuğba Özay, Nefise Karatay, Yaşar Alptekin, Şenay Akay, Esra Eron, Fulya Keskin, Burcu Okutulmuş, Binnur Gülbey, Güler Odabaşı ve Cem Horozan ünlü firmaların birbirinden şık kıyafetlerini sergilerken güzellikleriyle de göz kamaştırdı.

Defilenin en çok alkış alan ismi Tuğba Özay ile Nefise Karatay oldu. Tuğba Özay, Adana Ağası gibi siyah şalvar beyaz gömlek giyip, elinde tespihle İbrahim Tatlıses'in "Aman melekem" türküsü eşliğinde podyuma çıkarken, elindeki gülleri de izleyicilere atarak gönülleri fethetti. Tuğbay Özay'ın Marilyn Monroe kıyafetiyle podyuma çıkması da dikkat çekiciydi.

Defilede alkışlardan nasibini fazlaca alan diğer isim Nefise Karatay ile Şenay Akay oldu. Nefise Karatay beyaz gelinlikle çıktığı podyumda alkışlanırken, Şenay Akay giydiği her kıyafetin içinde ayrı bir güzellik sergileyerek yürekleri hoplattı.

Gecenin en ilginç defilesi ise onlarca minik mankenin katıldığı Bemko firmasının şovu oldu. "Hababam Sınıfı" müziği eşliğinde, ellerinde Türk bayraklarıyla podyuma çıkan minik mankenler, ünlü manken Nefise Karatay ile Tuğba Özay eşliğinde izleyicileri kahkahaya boğan bir gösteri sundu. Defilenin sonunda ise podyuma çıkan ünlü mankenlerin tümü birlikte sahneye çıkarak ellerinde getirdikleri poşetleri izleyicilere fırlatınca kısa süreli bir izdihama yol açtı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 15:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?