2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Eski eşinin işyerini kundaklattı

Türkiye 2’nci lig B kategorisi yükselme grubundaki Adana Demirspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Avcılar’ın işyerinin, mal paylaşımı anlaşmazlığına düştüğü eski eşi Fatma Zengin (54) ile üvey kızları Ayhan (30) ve Yasemin Zengin tarafından yaktırıldığı ortaya çıktı.

18 Kasım 2007’de meydana gelen olayda, Ahmet Avcılar’ın Çınarlı Mahallesi 25 sokaktaki ‘DMS Tıbbi Cihazlar‘ adlı işyeri kundaklandı. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Gasp Bürosu ekipleri, olayın aile içi anlaşmazlıktan kaynaklandığını belirledi. Yapılan çalışma sonunda, Avcılar’ın ve çocuklarının cep telefonlarını arayıp tehdit eden kişinin, boşandığı eşi Fatma Zengin’in işyerinde çalışan Fırat Bahçe olduğu saptandı.

Gözaltına alınan Bahçe, kendisini patronu Fatma Zengin ile kızları Ayhan ve Yasemin Zengin’in azmettirdiğini öne sürerek, “Ortak malları olan bir arsayı paylaşma konusunda anlaşmazlığa düşmüşlerdi. Bana telefon numarasını verip tehdit etmemi istediler. Ben de istenileni yaptım. Olay günü de bana Ahmet Avcılar’ın işyerinin anahtarını verip yakmamı istediler. Ben de gidip yaktım” dedi.

Bu iddialar üzerine Avcılar’ın eski eşi Fatma Zengin ile üvey kızları Ayhan ve Yasemin de gözaltına alındı. Suçlarını itiraf eden 4 zanlı, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

DHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 15:17:52
Güncelleme :4 Ocak 2008 Cuma 15:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?