2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İletişim eksikliğinin faturası vatandaşa!

Adana'nın merkez ilçe Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, birçok hizmeti başarı ile hayata geçirdiklerini ancak kurumlar arasındaki iletişim eksikliğinden dolayı vatandaşın yapılan hizmetin hazzına varmadan aynı sıkıntılar ile tekrar kendilerine başvurduğunu söyledi.

Topçu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği yemekli toplantıda, yeni yapılandırılan ve birçok hukuki konuyu içerisinde barındıran Altyapı Koordinasyon Merkezi'nin (AYKOME) kararlarını görüştü.

Belediye olarak birçok hizmeti başarıyla hayata geçirdiklerini ancak kurumlar arasındaki iletişim eksikliğinden dolayı vatandaşın yapılan hizmetin hazzına varmadan aynı sıkıntılar ile tekrar kendilerine başvurduğunu ifade eden Topçu, tüm yetkili kurumların altına imza attıkları AYKOME'de kesin ve net olarak belirtilen ve 'kim bozarsa o yapar' denilen maddeye uyulmadığını vurguladı.

Yüreğir’de kısıtlı imkanlar ile vatandaşa hizmet götürülmeye çalışıldığını kaydeden Topçu bölge insanının görev, yetki ve sorumluluk alanlarını bilmedikleri, aksayan her hizmet için faturayı belediyeye kestiklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 15:58:56
Güncelleme :15 Ocak 2008 Salı 16:00:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?