5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

'Kaygıya kapılmayın'

Adana Valisi Cahit Kıraç, Adanalıların ‘gelişemiyoruz, büyüyemiyoruz’ kaygısına kapılmamasını belirtti. Çukurova’da dev adımlar atıldığına işaret eden Kıraç, “ kimse endişe duymasın. Adana başlıbaşına güçtür. Bölgenin lider kentidir. Yakın gelecekte Ceyhan İlçesi’nde dünyanın en büyük enerji merkezi kurulacaktır.” dedi.

Adana’nın her yıl orta ölçekli bir ilçe nüfusu kadar büyüdüğüne dikkat çeken Adana Valisi, sorunların olmasının doğal olduğunu belirterek “ ama bunlar çözülmeyecek şeyler değildir, çözülmektedir de” şeklinde konuştu.

Adana’da yayınlanan 5 Ocak gazetesine yaptığı ziyaret sırasında görüşlerini açıklayan Cahit Kıraç, gazete yöneticilerinin ısrarla vurguladığı, “ Bu kentte iyi şeyler de oluyor. İyi şeyler yapanlara omuz verelim. Azimlerini köreltmeyelim” sözlerine sonuna kadar katıldığını ifade ederek, eleştirilerin yapıcı ve yol gösterici olması gerektiğinin altını çizdi.

Adana Valisi Cahit Kıraç, daha sonra şu görüşlere yer verdi:

“Geleceğin Adana’sının daha güzel olması bize bağlı. İyiye götürecek de biziz, kötüye götürecek de.. Bir başkası gelip Adana için ter akıtmaz. Adana süratle kalkınıyor. Bizler devletin parasını harcıyoruz. Bunu en iyi biçimde yapmak zorundayız. Daha iyisini getirenlere teşekkür eder, o projeyi uygularız”

Aybars Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2005 Perşembe 21:53:17
Güncelleme :8 Ekim 2005 Cumartesi 18:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?